Menu Close

Alles wat je moet weten over de Alexander Wang X Adidas SS19 -collectie

van deze week in september 2016, Alexander Wang X Adidas schreef geschiedenis met hun allereerste samenwerking ooit. onthuld in New York City, veranderde het partnerschap het spel zoals we het kenden. Nu, drie jaar later, blijft het Power Duo golven maken met hun nieuwste Spring Summer 2019 -collectie, en hier is alles wat je erover moet weten!

De hele collectie is een eerbetoon aan de trend van de Club Leisure, is ontworpen voor zowel de club- als de sportschoolomgevingen. Door de innovatie van de drie strepen te combineren met de onmiskenbare mode -esthetiek van de Amerikaanse ontwerper, bestaat het assortiment uit fietsshorts, bijgesneden T -stukken, bodysuits, leggings, gymshort en trackjacks, allemaal geschilderd in schone zwarte en witte paletten.

Dat gezegd hebbende, Wang heeft ook de Athleisure -nietjes geïmplementeerd met een hele reeks geïnspireerde afbeeldingen uit de jaren 80. “Wangbody”;, “pro-flex”;, en “pro-vorm geavanceerde training”; Motieven geven de monochromatische stukken een vleugje levendige nostalgie.

Natuurlijk, net als seizoenen ervoor, heeft de Alexander Wang X Adidas SS19 -collectie ook een aantal opties voor hoge hitte schoenen, met de opvallende sneaker de Wangbody -run. Aangekomen in twee ultra schone paletten, beschikt het over een retro lederen bovenwerk en een tussenzool die rechtstreeks uit de marathon tr – een silhouet dat zijn debuut maakte in 1979.

Elders maken het iconische Bball- en Bball-voetbal een comeback, de voormalige geschilderde in een zomerse ‘heldere roze’ tint, terwijl deze laatste wordt gedoopt in een ‘krijtparel’ schema dat perfect is voor zowel het voetbalveld als de landingsbaan. Alle vier modellen zitten bovenop boost-geïnfuseerde tussenzolen voor geweldig comfort bij elke stap.

De Alexander Wang X Adidas SS19 -collectie zal op 20 april Adidas en Select Stockists selecteren. Laat ons weten welke stukken je je aan het hoofd kunt maken, en terwijl je hier bent, kijk je naar de volledige sneakerbereik van Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *