Menu Close

Een uitgebreide blik op de Nike Cosmic Unity “Space Hippie”

Er is geen twijfel in iemands gedachten dat de gloednieuwe kosmische eenheid een van de meest interessante nieuwe silhouetten van 2021 is. Het “Moving to Zero” -initiatief van Beaverton Brand, en we nemen nu onze meest uitgebreide look tot nu toe op de veelbesproken Nike Cosmic Unity “Space Hippie” dankzij deze schone opnamen van Sneaker Professional Photographer @weocia!

Een van de meest experimentele en ambitieuze ontwerpen van de Oregon Company tot nu toe, de “Space Hippie” is gebaseerd op de lijn met exact dezelfde naam. Gemaakt van ten minste 25% gerecyclede materialen, het gebreide bovenwerk is geverfd in een lichtgrijze tint met zowel blauw als oranje accenten doorspekt. Een overvloed aan pull tabbladen sieren de tong, hiel, evenals lateralen en medialen voor een extra stoere sfeer, evenals dit wordt benadrukt door een paar dikke, veelkleurige touwveters.

Afbeelding door Weocia

Afbeelding door Weocia
Hieronder zul je een extra dikke kraterschuim tussenzool ontdekken die is gemaakt van Grind Rubber, en je kunt niet over deze schoen praten zonder de grote Nike Swoosh te bespreken die over de zijwanden schiet. Dit wordt bijgewerkt met een marmeren impact en gemaakt van gerecyclede TPU, waarbij het duurzame ethos van de schoen wordt bevestigd.

Een releasedatum voor de Nike Cosmic Unity “Space Hippie” moet nog officieel worden bevestigd, maar met de “Green Glow” die aan het einde van de maand daalt, is het risicovrij om te veronderstellen dat dit paar niet zo goed zal zijn achter. Laten we begrijpen wat u van dit Swoosh-silhouet gelooft, evenals in Associated News, de Nike Go Flyease is de allereerste handsfree schoen van het merk!

Afbeelding door Weocia

Afbeelding door Weocia

Afbeelding door Weocia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *