Menu Close

A $ AP Rocky deelt een allereerste blik op de Cactus Plant Flea Market X Nike Air Force 1 ‘Black’

Afbeelding via @whois.smookymargielaaa
In navolging van eerdere waarnemingen gedeeld door een $ AP Bari en Travis Scott, krijgen we hier een allereerste blik op een zwarte kleur van de Cactus Plant Flea Market X Nike Air Force 1.

Gezien op de voeten van een $ AP Rocky, is de schoen bijna vergelijkbaar met het witte paar. Het is nog niet begrepen of dit een “vrienden & amp; familie” is; Special of een die deelneemt aan een bredere collectie!

Afbeelding via @whois.smookymargielaa
Rocky wordt gezien in de schoenen die zijn versierd met op uptempo geïnspireerde branding. Het is het werk van CPFM -oprichter Cynthia Lu, een voormalige ontwerper en assistent van Pharrell Williams.

Net als het witte paar dat vorige week werd blootgesteld, zou dit nog een gebagatuurde Air Force 1 zijn als het niet voor die grote branding was. Het bevat de woorden “Air”; evenals “vlooien”; met de tekst rond de zijwand.

Afbeelding via @whois.smookymargielaa
Een releasedatum moet nog worden verstrekt, hoewel wordt aangenomen dat deze dit najaar introduceren. Voor meer updates en nieuws rond de CPFM X Nike Air Force 1, moet u de enige leverancier -app downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *