Menu Close

Kanye West bevestigt dat Yeezy X Gap is ontworpen door Balenciaga

op echte onvoorspelbare Kanye -mode, gij is naar Instagram gebracht om de lancering van een Yeezy X Gap X Balenciaga -samenwerking aan te kondigen.

Rond 13.00 uur vandaag (GMT) plaatste Kanye een afbeelding op Instagram zonder een bijschrift met de details tussen Gap, Yeezy en Balenciaga, waarbij alle partijen ondertekenen met hun relevante handtekeningen. Ook vermeld in de tekst, zien we een clausule met betrekking tot de “samenwerkingsovereenkomst”.

Sinds dit punt is onthuld dat Kanye West en Balenciaga’s Demna samenwerken om een ​​gedeelde visie te produceren “om te allen tijde een ongelooflijk product beschikbaar te stellen”.

Vorig jaar werd Yeezy X Gap door de Lyst -index uitgeroepen tot de “meest hyped samenwerking”, en daarnaast nam Balenciaga de kroon van “World’s Hottest Brand” op basis van zoekvolume en gebruikersgegevens. Samen als een trio kunnen we alleen verwachten dat deze samenwerking een van de heetste van 2022 is als het gaat om bloei.

Houd het hier bij de enige leverancier voor de laatste voor het laatste moment met betrekking tot de Yeezy X Gap X Balenciaga Collab. In ander nieuws wordt de langverwachte KAWS X The North Face “XX Kaws” -collectie onthuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *