Menu Close

De volgende Kith X Nike Air Force 1 is geïnspireerd door New York City

Na de release van Ronnie Fieg’s Japan-exclusieve AF1, we nemen nu onze eerste blik op de Kith X Nike Air Force 1 “New York City “! Terugkerend naar de wortels van de wereldberoemde modeontwerper, verdwijnt deze op grote appel geïnspireerde samenwerking weg van het minimalisme van zijn vorige release, in plaats daarvan voor geweldige gradiënten en luide logo’s die zijn gemaakt om koppen te draaien, net als NYC zelf.

Met een stealthy volledig zwart lederen bovenwerk, staat dit in contrast met opvallende oranje en blauwe gradiënten. Dit effect verschijnt niet alleen op de co-branded tong, het strekt zich ook uit naar de laterale en mediale kant Nike Swoosh-branding, wat resulteert in een ietwat patriottische esthetiek.

Afbeelding door middel van koala_hsh
“NYC” is fijn geborduurd aan de hiel in een zeer blokachtig lettertype, en om het allemaal af te ronden, verbindt een metallic goud Dubrae alles met elkaar, waarbij de basis maar opvallende Air Force 1 Collab wordt voltooid.

Naar verwachting ergens dit najaar zou de Kith X Nike Air Force 1 “New York City” exclusief kunnen zijn voor de Verenigde Staten, hoewel dit nog niet officieel moet worden bevestigd. Laat ons weten wat je van deze AF1 vindt, en in gerelateerd nieuws is de Kith X Nike Air Force 1 “Blue Lagoon” ook onthuld!

Afbeelding door middel van koala_hsh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *