Menu Close

De Nike Dunk Low “Barber Shop” wordt geverfd in een andere kleur

eind vorig jaar, hebben we onze allereerste kijk van de Dunk Low “Barber Shop” gevangen. Aangekomen in een heimelijk zwart schema, had deze release ons zoemen. Een paar maanden snel vooruit en het lijkt erop dat de langverwachte druppel in een andere kleur zal komen in de vorm van de Nike Dunk Low “Barber Shop White”.

Onthaard door geloofwaardige sneaker insider @ankeekicks, deze aankomende Dunk Low is een eerbetoon aan de lokale kapperswinkels die een grote rol spelen in uw buurt. Met een andere constructie dan het bovengenoemde “Black”, doet dit paar het kiezelleer weg in het voordeel van boterachtige glad grijs suede. Kapper Shop pole-geïnspireerde leidingen loopt rond het hielpaneel, dat is geëtst met krullende crème sloten.

Afbeelding door Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

De swoosh schiet over de zijters en medialen in een frisse witte tint, en dit wordt aangevuld met een paar platte veters die alles aan elkaar binden. Net hieronder is een Clipper Guard Lace Dubrae in goud compleet te vinden met Nike -branding. Om het allemaal af te ronden, sieren babyblauwe tinten de tong en buitenzool onder de voet, waardoor de release van de limited edition wordt voltooid.

Naar verwachting zal de Nike Dunk Low “White Barber Shop” een must-have lanceren. Zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige provider voor veel meer lanceringsinformatie naarmate het zich ontwikkelt, en in gerelateerd nieuws gaat de Nike Dunk “Vintage Pack” voor een pre-age look!

Afbeelding door Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door Yankeekicks
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *