Menu Close

Officiële foto’s van de Nike Dunk Low “Light Violet” zijn online

Het lijkt erop dat wekelijkse nieuwe Nike Dunk Colourways Colourways vrijgeven aan de massa. Of ze lijken op elk type paren dat eerder is verschenen of niet, het SWOOSH -team vertoont geen indicatie om de productie te vertragen. Dus als je een dunk -verzamelaar bent geworden, dan heb je geluk, omdat het Beaverton Sportswear -label nog een paar aan hun selectie heeft toegevoegd, de Nike Dunk Low “Light Violet”.

Officiële foto’s van deze nieuwe versie vertellen ons onmiddellijk dat dit onmiskenbaar een must-cop zijn voor die fans van pastelkleuren. Evenals dit is ook niet de eerste keer dat we een zachte kleurenplan op het silhouet hebben gezien – het “zeillichtbot” en “oranje parel” zijn slechts twee van de opmerkelijke iteraties.

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

De “Light Violet” wordt ontwikkeld met een premium lederen basis die wordt uitgestoken, waardoor het podium wordt ingesteld voor lichte paarse tinten om de teenkappen, eyestays, Swooshes en achtersegmenten te accentueren. Traditionele Nike-merkdetails op de tong en hiellipjes geplaatst, evenals een volledige gedempte middenzool onder de voet totaal deze begeerbare Nike Dunks.

Is de Nike Dunk Low “Light Violet” een politieagent of daalt u voor u? Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste Nike -releases hier bij de enige leverancier, omdat we de eerste zijn om u op de hoogte te stellen. In soortgelijk nieuws wil Nike vintage vibes kanaliseren met deze pre-leeftijd dunk lage zolen.

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via Nike
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *