Menu Close

Virgil Abloh’s Instagram is net zo goed gehackt en hier is wat er naar beneden ging

Als je dit leest, hopen we dat je niet een van die sneakerheads was die Virgil Abloh Bitcoin stuurden voor een paar buiten de witte X Nike SB Dunk Lows, omdat zijn Instagram net is gehackt. Gisteravond vroeg het IG-account van de Louis Vuitton Creative Director de volgers om te voldoen aan een nieuw account met de naam @Hype_______Beast, waarmee hij aangeeft dat hij een gloednieuwe gebroken witte schoen zou onthullen als deze 200.000 volgers bereikt.

Zoals we eerder zeiden, “hij”; Evenzo vroeg mensen om hem $ 5.000 aan Bitcoin te sturen voor een vroeg paar gebroken witte X Nike SB Dunk Lows, die eerder deze zomer werden onthuld voorafgaand aan de Paris Fashion Week van Paris Fashion Week voor lente/zomer 2020. Op de vraag of hij serieus was, antwoordde de hacker: “Slechts weinigen hebben toegang, het is iets dat we wilden [om te doen en precies te zien hoe ze zowel doorverkopen als enz.”; Dat lawaai niet zoals de welsprekende modeontwerper die we kennen.

De echte Virgil Abloh kreeg snel herwonnen beheren van zijn account, het elimineren van alle nepposten en publiceerde op zijn Instagram -verhaal met “account is gehackt. Nu is het chill.”; Dat lijkt er meer op. Wat geloof je van deze gekke situatie? Begrijp je iemand die hier een patiënt van was? Laten we begrijpen wat uw gedachten zijn, en als u hier bent, bekijk de volledige Nike Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *