Menu Close

On-voet afbeeldingen van de Game of Thrones X Adidas Ultra Collection Implicle zijn hier!

Wintertijd is hier!
https://www.facebook.com/thesolesupplier/videos/625100801262329/

Het is eindelijk voor de deur! Seizoen 8 van Game of Thrones is een kwestie van slechts enkele weken verwijderd en we kunnen niet wachten. Om het af te maken, is de HBO-serie samengekomen met het merk 3-stripes om de Game of Thrones X Adidas Ultra Collection te creëren.

We hebben het geluk gehad om 2 van de beste paren vroeg in handen te krijgen en ze stellen niet teleur. Het huis Stark Ultra verbetert en de huis Targaryen -iteraties zitten naast 4 veel meer UB’s gebaseerd op veel invloedrijke families van Westeros.

Beginnend met de Starks, symboliseert dit zwart -out CREP het noorden, een gebied dat bekend staat om zijn extreme winters en zelfs hardere inwoners. Dit gebied is waar helden zoals Sansa, Arya en Jon Snow wonen.

De 3-stripes hebben de UB versierd met een dikke primeknit op de bovenkant en een fleece voering om ervoor te zorgen dat je voeten warm blijven. Met de Stark Sigil op de tong en de woorden ‘Winter komt eraan’ op de hielbalie, is deze grijze en zwarte sneaker een paar die de collectie waard is.

De volgende is ons persoonlijke geliefde paar, het huis Targaryen. Helaas is deze sneaker exclusief voor vrouwen, maar wat een schoen is het. Komt met een witte primeknit-bovenwerk, dit is in combinatie met zilver hits op de 3-stripes. Nogmaals, deze schoen gaat helemaal over de eindige details.

Met een glans gevonden op het gebreide bovenste en schubse details op het tabblad Tong, belichaamt deze sneaker Daenerys perfect. Afgerond met de 3 kopte draak op het tabblad Tong en ‘Fire and Blood’ op de hielbalie, deze trainer is tot nu toe een van onze geliefde van 2019.

Lancering op vrijdag 22 maart vanaf 9.00 uur, verwacht dat de Game of Thrones X Adidas -collectie in een flits zal zijn.

Houd het vergrendeld aan de enige verkoper voor al het beste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *