Menu Close

Deze 8 Insta-opnamen van de Yeezy 350 Static krijgen je gehyped

Kanye West’s Yeezy-line-up was ronduit indrukwekkend. Het begon allemaal met de onthulling van een gloednieuw silhouet in januari – de Yeezy 500. Als het opperste dikke silhouet, is het nauwelijks onverwacht dat elk van de vier kleuren in het bereik snel uitverkocht was.

Zowel de Yeezy 350 als 700 verheugden er in soortgelijk succes wat met de belangrijkste uitrusting van hyped ontwerpen en enkele nieuwkomers. Hoewel je zou denken dat de chaos van dit jaar eindelijk ten einde was gekomen met de wereldwijde restock van de Yeezy 350 ‘semi -bevroren geel’, is er nog veel meer hitte om enthousiast over te worden. Dat klopt, de Yeezy -toename 350 ‘statische’ lanceren voordat het jaar uit is!

Hier kijken we naar enkele van de beste Insta -opnamen die u gegarandeerd hyped krijgen!

Een van de eerste op de voeten naar de oppervlakte werd snel opwinding van fans van het bereik. Dit is tenslotte de eerste ‘SPLY-350’ die een doorzichtige streep presenteert!

Als je dacht dat de kleur uitstekend was zoals het is, wacht dan tot je de verandering ‘s nachts ziet. Deze komen tot leven dankzij 3M detaillering welke functies van hiel tot teen. Het kan natuurlijk de meest aantrekkelijke Yeezy zijn, met uitzondering van het ‘semi -bevroren geel’, natuurlijk.

We raden ons zeker niet aan om hiermee sokken te gaan! In plaats daarvan wil je je vele gehyped paar sokken rocken, hoe veel kleurrijker, hoe beter!

Geruchten suggereren een ultra beperkte grootte voor de Yeezy -toename 350 V2 ‘statische’. Dat gezegd hebbende, deze worden gelanceerd bij verschillende Britse verkopers en niet alleen Adidas. Ondanks wat lekaccounts zeggen, zijn deze misschien niet zo uitdagend voor Cop als je zou verwachten!

Afgezien van die transparante streep, hebben de statica een volledig nieuw patroon voor het bovenwerk van Primeknit. Dit wordt gecomplimenteerd door een spookachtige tussenzool onder de voet.

Als je niet overtuigd bent met de 350, is er altijd de Yeezy 700 -statische die enkele dagen daarna wordt gelanceerd. Er is niet veel bekend over voorraadnummers voor het chunkier -alternatief, maar net als de 350 hebben deze een 3M gemaakt bovenwerk.

De Yeezy verhoogde 350 V2 ‘statische’ lancering op 27 december bij Britse stockisten. Houd het vergrendeld aan de enige Provider -app voor veel meer brekende updates over de aanloop naar lancering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *