Menu Close

Andy Warhol Vibes functioneert op deze Nike Air Force 1

De Nike Air Force 1 is waarschijnlijk het vele gerenommeerde silhouet van de Swoosh, en nu is de schoen een op Andy Warhol geïnspireerde make-over gekregen, dankzij Reeno Studios!

Deze AF1 is een eerbetoon aan de overleden Amerikaanse popartiest en ontwikkelt zich op een schone witte basis gemaakt van premium leer. Een aantal van de werken van Warhol werken langs de bovenkant, waaronder Campbell’s Soup Cans, en de Velvet Underground & Nico’s Banana -albumhoes in het type Swoosh -logo.

Andere opmerkelijke details zijn de handtekening van Andy Warhol op de tussenzool, terwijl de voering en schoenveters zijn geverfd in roze en blauwe tinten, wijzend op kleuren die gewoonlijk in zijn werk worden gebruikt, waaronder Marilyn Diptych, werd voltooid gedurende de weken na de dood van Marilyn Monroe in augustus 1962.

Een releasedatum moet nog worden vastgesteld voor deze Nike Air Force 1, dus zorg ervoor dat je deze vergrendeld houdt bij de enige provider voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! In Associated News, bekijk de Nike Air Force 1 ‘Heb een Nike -dag’!

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, moet je de meest recente hier inspecteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *