Menu Close

De concepten X Nike Air Max 1 “Friday” lanceert zeer binnenkort

We zagen voor het eerst afbeeldingen van de concepten X Nike Air Max 1 “Friday” in januari, toen het werd onthuld als onderdeel van de bredere “Mellow” verzameling, en nu lijkt het erop dat we dichter bij een releasedatum komen. Als onderdeel van het 35-jarig jubileumvieringen voor de AM1 zijn deze paren een speciaal-editie en zijn ze absoluut bezaaid met premium functies die de verzamelaars onder ons al in de gaten houden.

Op de vraag naar de samenwerking, verklaarde Deon Point (creatief directeur van Concepts): ‘Nike is een ongelooflijke partner voor concepten geweest. Samen spreekt ons samenwerkingsrecord voor zichzelf en hebben we besloten om te werken aan de Air Max 1, een persoonlijke favoriet. We wilden de oneerbiedige geest van Nike volledig eren van zijn oorsprong in de jaren ’60 tot vandaag. ‘

Concepten x nike air max 1 mellow
TBCGet op de hoogte wanneer dit product daalt

Stel me op de hoogte

Beschikbaar bij Resellers

Afbeelding door middel van conceptenconcepts x Nike Air Max 1 “Friday”

Int’l verzending

Bekijk meer

De sneaker zelf graaft in de cultuur en stijl van de late jaren zestig, en veel meer specifiek de muziekfestivals in die tijd. Denk aan vredestekens, M65 Parkas en bloemenkracht. De sneakers zijn uitgedost met veel limited-edition add-ons, waaronder een gitaarplukvormige hang-tag, extra veters, special-edition verpakking en zelfs bloemvormige swoosh-logo’s. Afgerond met een gespikkelde tussenzool, dit zijn veel van absoluut de meest interessante AM1’s die we in lange tijd hebben gezien!

Als u de concepten X Nike Am1 “Friday” van het Mellow Pack wilt ophalen, dan zijn ze klaar om uitsluitend te lanceren door middel van concepten op 5 maart, met een bredere wereldwijde release bij geselecteerde handelaren die naar verwachting worden aangekondigd spoedig. Zorg ervoor dat je het hier bij de enige verkoper op slot houdt voor alle stroom en terwijl je hier bent, bekijk de Nike Air Max 1 PRM “Wabi-Sabi”!

Afbeelding door middel van conceptenconcepts x Nike Air Max 1 “Friday”

Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van conceptenconcepts x Nike Air Max 1 “Friday”

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *