Menu Close

Fucking Amazing lanceert de SS22 -collectie met Cherub -thema

Nadat hij eind februari is getrakteerd op onze eerste preview van Fucking Amazing Spring 2022, is de La Streetwear -opdruk terug met de release van zijn eerste aanbiedingen. In deze nieuwste druppel zien we een verscheidenheid aan Fresh Sprint Summer Silhouettes, waarvan de meeste gewaagde patronen en graphics omarmen.

Afbeelding via verdomde geweldig
Inbegrepen in deze nieuwste selectie zien we polo-shirts, overschrijdingen, hoodies, T-stukken met lange mouwen, T-shirts, emmerhoeden, petten en zelfs mokken. Hoewel we verschillende reguliere FA-logo-afdrukken zien door de selectie van T-shirts en hoodies, zien we ook een frisse nieuwe Cherub-print Grace een overgrote meerderheid. Deze print toont veel iteraties van het hemelse wezen die op zowel witte als zwarte prints rent.

Afbeelding via verdomde geweldig
Andere opmerkelijke toevoegingen zijn een reeks tie-dye-mutsen, compleet met een verdomd verbazingwekkende logo-spellen. Deze stukken komen aan in een reeks tonen, waaronder felrood en roze, ideaal voor koelere lente/zomerdagen. Voor diegenen die deze nieuwste collectie willen combineren, is het momenteel verkrijgbaar op de website van Fucking Awesome en zal binnenkort bij andere retailers vallen. In ander nieuws toont Dickies nieuwe gewaagde prints en patronen in zijn SS22 “Denim Trails” -collectie.

Afbeelding via verdomd geweldig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *