Menu Close

De enige provider chat met Londense legende Michael Dapaah

Mogelijkheden komen zijn als je uit het VK komt en nog nooit van Michael Dapaah gehoord bent, je hebt misschien onder een rots geleefd. Michael explodeerde in 2017 op de scène met zijn YouTube Mockumentary-serie Swil (ergens in Londen), waar hij eerst zijn vele bekende personages MC Quakez en de nu wereldberoemde enorme Shaq creëerde.

Met een enorme Shaq’s komische hit “Mans Not Hot” zittend op maar liefst 395 miljoen views op YouTube, heeft Michael net nieuwe virale hoogten over de hele wereld bereikt en heeft hij trots zijn Londen en Ghaniaanse wortels samen met hem gebracht.

De enige provider had voldoende geluk om Michael Dapaah net in te halen om te praten legende zelf.

Afbeelding via JD Sports
Elke keer als ik zwarte luchtmacht zie, brengt het me terug naar de secundaire instelling, omdat ik er niet voor kon betalen, en ik wenste ze. Nu kan ik ze krijgen, bedankt Nike!
Dus je bent dit jaar in de JD Sports Christmas Campaign. Wat is je vroegste herinnering aan JD Sports als kind?

“School, Secondary School, de JD Sports Duffle Bag was mijn PE -tas. Ik maakte het mijn PE -tas met geweld in jaar 8 omdat ik gebruikte om alle Olders en dat te zien. Ze hadden geen institutionele tassen, dus ze Zowel hun papier en een potloodsituatie in de plunjezak.

“Ik stopte mijn voetballaarzen erin, evenals een van de studs ging evenals mijn vader, ik vond het niet leuk, hij gebruikte het, je moest zeggen: je moest stoppen met een aanbieder van een provider naar school te brengen,” Afrikaanse man zijn interessant.” Dat was mijn allereerste geschikte herinnering aan een JD -plunjezak en ik heb altijd geprobeerd er een te houden zo lang als ik kon. Je begrijpt wat gek is, ik geloof dat JD Duffle -tassen in de instelling zo kostbaar waren. Ik had dat misschien in De veranderende ruimtes toen je zo goed ging, zouden mensen ze beroven. Ze zouden een jd -duffle tas beroven. ”

Wat zijn je allereerste gedachten als je iemand ziet die Triple Black Air Force 1’s gebruiken?

‘School, middelbare school. Mooi, comfortabel, baksteen. Waarom is de witte anders dan de zwarte? Elke keer dat ik zwarte luchtmacht zie, brengt het me terug naar de secundaire instelling, omdat ik er niet voor kon betalen, evenals ik gewenst hen. Nu kan ik ze krijgen, bedankt Nike! ”

In welk sneaker of modepatroon heb je spijt dat je hebt deelgenomen?

“Bootcuts. Bootcuts met fitnessinstructeurs en ik geloof dat ik ze heb gebruikt met schoenen, loafers, alles, het waren moeilijke tijden. Ik begreep toen niet over het aanpassen, het was gewoon veel materiaal. Ik heb het wel. Een echt geweldige kleermaker nu; hij zou ze misschien in slanke aanvallen kunnen veranderen als ik er nog een had. Maar ja, ik gebruikte bootcuts met schoenen, we waren er gepast in, we dachten dat het cool was. Zelfs ware religieuze overtuigingen denim waren bootcut echt, doen Houd je ze in gedachten? Toen ze er eerst naar buiten kwamen, waren ze in wezen fakkels, evenals ik maar één paar had, ik geloofde dat ik ook verlicht was. ”

Afbeelding via JD Sports
“Harry Styles, Harry Styles Je naam is Harry Styles, wat heb je in vredesnaam gebruv gebruikt?”
Als je je persoonlijke stijl als dier moest uitleggen, wat zou dat dan zijn?

“Lion, mijn persoonlijke stijl is een leeuw. Een leeuw is moedig, zelfverzekerd, ze zijn hun eigen leiders en zijn nooit bang. Het kostte me een beetje minuut om dit mode -ding te begrijpen, maar als ik het doe, doe ik mijn Eigen ding, ik begrijp precies hoe ik kan mengen en kleding samen kan mengen, ik ben er onderscheidend. ”

Van elke bekende persoon die je ooit hebt ontmoet, wie heeft de allerbeste druppel? Naast het eerlijk spreken, wie heeft het ergste?

“Ik geloof dat Kevin Hart echt een grote jurkgevoel heeft, hij is echt dope. Travis Scott, ik geloof dat hij echt dope is, hij heeft echt een geweldige jurkgevoel. Winnie Harlow, fantastische jurkgevoel en dan ben ik ook echt van Cheryl Cole, ik geloof ook Ze is nogal vlieg, ik impliceert het, ze begrijpt precies hoe het samen kan worden ingewikkeld, ik heb haar wat ensembles zien doen. Maya is ook een echt geweldig dressoir; ik impliceer dat haar stylisten echt fantastisch werk doen. Nee, ik ben een grapje, Dat is mijn darg, ze is cool. ”

“Het slechtst gekleed, er zijn zo veel mensen die niet precies begrijpen hoe ze moeten jurk dat je niet denkt, ah je bent een van hen. Roman Kemp, ik zag hem iets gebruiken op flipping gogglebox, ik zei: ‘Wat ben je Bruv doen? ‘Zijn vader zag er verlicht zo goed uit als hij keek … Ik zei:’ Roman Wat ben je aan het doen? ‘Ik geloofde gewoon’ Nah Bruv ‘. Harry Styles, Harry Styles Je naam is Harry Styles, wat ben je in godsnaam geweest Met behulp van BRUV? Harry Styles. Ik geloof Harry Styles. Ja. Harry Styles. Liam is in orde, Liam begrijpt precies hoe het samen te gooien, hij is geweldige Bruv, maar Harry Styles is geen styling BRUV. Je bent zoveel beter online als je naam. ”

AfbeeldingVia JD Sports
“Eerste date, ik vind het leuk om leuke dingen te doen init. Ik geloof dat het diner vermoeiend is, want hoe lang kan ik kijken naar je deal en eten?”
Stel dat je een allereerste date hebt, welk paar schoenen draag je?

“Eerste date, ik vind het leuk om leuke dingen te doen init. Ik geloof dat het vermoeien van het diner precies hoe lang kan kijken naar je deal en eten? Laten we uit eten gaan, ik snap het gewoon niet, hoe lang kun je precies Kijk naar iemands gezicht? Hallo maat. Hoe lang kun je dat precies doen? Ik geloof dat je nooit fout kunt gaan met een gewone witte luchtmacht, je kunt dat dragen met veel dingen, of een goed paar Jordanië, Dus ja, zoiets als ik op een gekoelde ga. Ik hou van activiteiten, ik geloof dat bowlen nogal cool is, Mate iedereen begrijpt precies hoe te bowlen. ”

Wat is uw heilige graal paar sneakers?

“Jordan 1’s, het selecteren van een kleurenmethode is ook moeilijk. Ik heb een paar‘ niet voor wederverkoop ’, die moeilijk zijn. Die zijn ziek!”

Je kunt Michael Dapaah vangen in de ster van JD Sports ‘Welcome To JD Street’ 2021 Kerstadvertentie hieronder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *