Menu Close

Hoe vele sneakers heb je in je collectie?

Of u nu al een decennium een ​​sneakerhead bent geweest of u bent net gestart, we kunnen vrij veel zekerheid dat er geen twee collecties hetzelfde zijn. Sommige mensen hebben misschien een enorm arsenaal van CREPS vol met algemene releases, terwijl anderen misschien een paar schoenen bezitten, maar ze zijn een paar zeldzaamste in het spel.

Met dat gezegd, eerder deze maand, hebben we een peiling opgezet op Twitter die Sneakerheads stelt “hoe talloze sneakers heb je in je verzameling?”; evenals we hebben een aantal vrij fascinerende resultaten! Voor veel meer materiaal zoals dit, moet u de officiële de Sole-leverancier-app downloaden voor volledig gratis het beste!

Ten eerste verklaarde maar liefst 40% van de deelnemers dat ze één tot tien sneakers bezitten. Hoewel dit misschien niet een geweldige deal op papier lijkt, hebben ze misschien een paar van de meest populaire grails in het spel. Bovendien impliceert dit niet dat ze slechts één tot tien schoen hebben, het kan eveneens impliceren dat ze voor elke nieuwe schoen die ze zijn, ze nog één bieden om hun rotatie goed te houden, evenals klein. Naarmate de oude vermelding gaat, is het kwaliteit, geen kwantiteit.

Ten tweede verklaarde 37% van de sneakerpapier dat ze elf tot dertig schoenen in hun collectie hebben. Dit is een vrij grote hoeveelheid omdat het niet zo goed is, evenals het ook niet zo goed. Ze hebben misschien een vrij gezonde dosis GRS, naast gehyped releases, dus het is ideaal voor die dagen die je het geweldig wilt houden, evenals afgespeeld en eveneens andere dagen wanneer je wilt buigen alsof het niemands bedrijf is.

Interessant genoeg verklaarde 14% van die ondervraagden dat ze meer dan vijftig paren in hun collectie hebben – iets dat vrijwel iedereen in het kantoor van de enige provider kan associëren! In sommige gevallen is het gewoon moeilijk om sneakers los te laten. Zelfs als je ze niet meer draagt, is er altijd een emotionele waarde bij elke COP, evenals dit gewoon langzaam ontwikkelt en ontwikkelt zich totdat je een hele ruimte nodig hebt om je verzameling vast te houden. Zowel als met veel meer eindmatige releases die maand na maand dalen, kunnen we dit niet de schuld geven van deze 14%!

Ten slotte vermeldde slechts 9% van die ondervraagden dat ze dertig tot vijftig schoppen in hun verzameling hebben. We bewonderen deze sneakerheads voor hun zelfbeheersing, maar laten we het je vertellen, met meer dan twintig yeezys release dit jaar alleen, net zo goed als veel meer off-white x Nike aan de horizon, dit aantal gaat schieten! Bovendien blijft ton ultrahoge warme warm opnieuw uit te lossen, dus als u een politieagent wilt, moet u elk type van deze ongewone trainers, voldoen aan @thesolerestocks op Twitter voor de meest recente en grootste restocks!

Afbeeldingen via Coryjking, MRDEAANWALKER, WEX1200 & # 038; hypetobs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *