Menu Close

Officiële afbeeldingen van de Yeezy Foam -hardloper “MX Sand Gray” zijn Live

Kanye West’s avontuur met de Duitse reuzen is aan de gang vanwege 2013, die onderweg miljoenen sneakerfanaten binnenhaalt terwijl hij een reeks begeerbare aanbiedt Lifestyle -opties. Vooral de schuim RNNR is een van de meest gewilde modellen die ooit zijn vrijgegeven, met verschillende kleuren die al beschikbaar zijn en nog veel meer te komen als de Yeezy Foam Runner “MX Sand Gray”.

In tegenstelling tot zijn broers en zussen die tonale paletten tonen, heeft dit paar een marmeren-achtig ontwerp onder de naam “MX”, dat staat voor “mix”. Voor degenen die Yeezy op hun radar houden, lijkt dit concept misschien heel vertrouwd omdat het voor het eerst werd geïntroduceerd door de Yeezy -toename 350 V2 niet lang geleden.

Afbeelding door adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

De “MX Sand Gray” is gedrapeerd in een donkere beige kleur en vertoont bruine en grijze accenten vlekkerig over de grotendeels geperforeerde, eendelige huizingen. Het voltooien van het ensemble is een optimale demping die onder het voetbed wordt aangeboden.

De Yeezy Foam Runner “MX Sand Gray” maakt zich begin december op voor een release, dus zorg ervoor dat je hier bij The Sole Provider het beste blijft als je de meest recente Yeezy -releases niet wilt missen. In soortgelijk nieuws, kijk een on-voet kijken naar de Yeezy-toename 350 V2 “Dazzling Blue”.

Afbeelding door adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *