Menu Close

Alles wat we tot nu toe begrijpen over de volgende Tom Sachs X Nike Mars Lawn Sneaker

zonder twijfel, de Tom Sachs X Nike Mars Lawn 2.0 was een van de meest populaire druppels van 2017, evenals nu, De Bricolage -kunstenaar heeft een teaser -trailer uitgebracht voor zijn volgende Swoosh -sneaker, en hier is absoluut wat we tot nu toe begrijpen.

Nagesynchroniseerd de Tom Sachs x Nike Mars Lawn Overshoe, de sneaker is echt te zien rond de veertien seconden van de video “Paradox Bullets”. Liggend temidden van een zandig, bijna buitenaards landschap, lijkt de schoen alsof hij een hoge bovenste maanlaarsvorm zal aan, zoals de Adidas Yeezy 950.

Het zal eveneens twee riemen functioneren in de locatie van een traditioneel vetersysteem voor de Supreme Lockdown -ervaring, en zullen velen waarschijnlijk gebruik maken van React -technologie, zoals het React Aspect 87. Wijs in kleurplan is de Mars Lawn Overshoe in een schoon wit geschilderd als evenals lichtblauw, met hits van een sterk rood heden overal, net als de Tom Sachs X Nike Mars Lawn 2.0.

Oorspronkelijk geïmpliceerd in de detailhandel voor ongeveer £ 350, lijkt het erop dat de Tom Sachs X Nike Mars Lawn Overshoe een kostenstijging krijgt, met een kostenlabel dat naar verluidt ongeveer £ 430 is. Bovendien zal de schoen langs de maten van de baby vallen, dus als je een beetje een eigen astronaut hebt, kunnen ze ook worden uitgerust.

Laten we ergens deze maand op aarde landen, laten we begrijpen wat u gelooft van de Tom Sachs X Nike Mars Lawn overschoen in het commentaargedeelte hieronder! In Associated News, hoe zou het eruit zien als NASA een sneaker zou maken?

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, moet je de meest recente over inspecteren. Kleding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *