Menu Close

De Adidas bevestigden Golden Ticket garanties een week WS!

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk geen onbekende voor het nemen van LS elk weekend. De slechtste nachtmerrie van de sneakerhead, er is niets erger dan uzelf maandenlang opmeten voor een release en dan met lege handen eindigt. Dat gezegd hebbende, heeft Adidas bevestigd dat sommigen van jullie nu de kans krijgen om niets anders te krijgen dan een hele week gegarandeerd WS!

Nagesynchroniseerd het Gouden Ticket, het Willy Wonka-geïnspireerde token geeft u om zeven dagen toegang te geven tot het kopen van alles wat u wilt. Of het nu gaat om gloednieuwe silhouetten van de legendarische Pharrell Williams of chique samenwerkingen van de geweldige Jeremy Scott, de ledenweek zal ook debuteren over de nieuwste samenwerking van de Duitse reus met entertainer, DJ en stijl icoon Kerwin Frost, die de griezelige mogelijkheid heeft om de huidige trends te beheersen.

Afbeelding via adidas
Int’l verzending

Inschrijven

Van vandaag tot 23 augustus kunnen bevestigde gebruikers de loterij binnenkomen voordat de leden van de leden officieel begint. Dit geeft je de kans om een ​​gouden ticket op de app te winnen, waardoor de mogelijkheid wordt gegarandeerd om een ​​hyped druppel van je keuze te pakken!

Dus waar wacht je op? Stop wat je doet en voer nu de trekking in op de ADIDAS -app van Adidas! De ledenweek begint vanaf 23 augustus en eindigt op 29 augustus, waardoor je voldoende tijd krijgt om de hyped druppels van je dromen te combineren. Laat het ons weten als je je geluk probeert, en terwijl je hier bent, zijn hier vijftien ongelooflijk onderschatte adidas sneakers die je waarschijnlijk niet wist!

Afbeelding via adidas
Int’l verzending

Inschrijven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *